Dealernieuws

Meest betrouwbaar volgens Consumentenbond

De Alto, SX4, Swift en Splash zijn volgens de Consumentenbond de meest betrouwbare auto's in hun klasse in 2014.

De nieuwe Suzuki SX4 S-Cross

De SX4 S-Cross maakt rijden geweldig. Want hij vertegenwoordigt het beste van twee werelden. Stijlvol en representatief, en tegelijkertijd sportief en krachtig. Een ruime, stoere en veelzijdige gezinsauto die ook in een zakelijke omgeving uitstekend tot zijn recht komt.

Suzuki Jimny trotseert Russische binnenlanden

The Ultimate Challenge: Een aantal Britse Suzuki-rijders op hoge leeftijd reist voor het goede doel in een Jimny de wereld rond. Hoe vergaat het de mannen? 

Suzuki Extra Garantie

Kiezen voor een Suzuki betekent kiezen voor jarenlang veilig, comfortabel en voordelig autorijden. Op uw nieuwe Suzuki heeft u standaard 3 jaar volledige fabrieksgarantie (max. 100.000 km). Als u niet van plan bent uw auto binnen 3 jaar in te ruilen of te verkopen is het verstandig om te kiezen voor 12 of 24 maanden Suzuki Extra Garantie.

Citam Overalls voor 't Venster

De leerlingen van de afdeling voertuigtechniek van VMBO school 't Venster zijn door Citam in het nieuw gestoken. Op 6 december zijn de nieuwe Suzuki overalls overhandigd aan de leerlingen.

Suzuki's van Citam in zomertour Omroep Gelderland

Op maandag 2 juli gaat Omroep Gelderland weer op zomertour. De vrolijke karavaan van Zomer in Gelderland trekt deze zomer weer naar 35 verschillende plaatsen in de provincie Gelderland.

Winnaar Citytrip

Voor Wilco Stienezen uit Didam kan 2012 nu al niet meer stuk. De Suzuki-rijder hoorde in de eerste week van het nieuwe jaar dat hij de winnaar was van een Citytrip ter waarde van € 1.000,-. De reischeque werd op woensdag 11 januari aan hem uitgereikt bij Suzuki-dealer Citam-Arnhem.

Contactgegevens

Citam Arnhem BV

Hazenkamp 70
6836 BA Arnhem


T: 026 320 33 55
E: info@citam.nl
 
© 2018, Citam BV   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   website: Megelink / Partners / BV