Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Suzuki Variabel Onderhouds Systeem (VOS)

Auto onderhoud Suzuki bij Citam in ArnhemCitam Arnhem wenst dat u als klant met een plezierig gevoel en een gerust hart de weg op gaat. Daarom is een voordelige onderhoudsbeurt van uw auto voor ons een zaak van veiligheid en vertrouwen. Tijd voor de APK? Bij Citam is uw Suzuki in goede handen. Onze experts verrichten de keuring voor een gunstige prijs.

Wij bij Citam Arnhem zullen altijd ons best doen om met u mee te denken. Wij willen u zoveel mogelijk vrijwaren van stress en zorgen. Uiteraard geven wij garantie op al onze werkzaamheden. U ontvangt altijd eerlijk advies en we gaan nooit over tot actie zonder overleg. Wanneer onze monteurs uw auto weer meegeven, kunt u ervan uitgaan dat u voorlopig niet meer terug hoeft te komen.

 

Weer veilig de weg op

U kunt voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan uw Suzuki bij ons terecht. Van een onderhoudsbeurt na de eerste maanden rijden tot het inzetten van een nieuw lampje. Bij Citam Arnhem is gegarandeerd de kennis en kunde in huis die nodig is om uw auto op een snelle en correcte wijze te onderhouden of te repareren. Goed opgeleide monteurs met het juiste gereedschap helpen u weer veilig op weg!

Maak nu online een afspraak met de werkplaats.

 

Suzuki Variabel Onderhouds Systeem (VOS)

Het heldere Variabel Onderhouds Systeem (VOS) van Suzuki, waar wij bij Citam mee werken, zorgt voor nog voordeliger rijplezier. Dit onderhoudssysteem geeft weer wanneer welke onderhoudswerkzaamheden verricht moeten worden, zodat u vooraf precies weet wat de daaraan verbonden kosten zijn. U heeft optimaal inzien wanneer de grote beurten en wanneer de kleine beurten uitgevoerd zullen worden.

VOS geeft slim aan wanneer wát nodig is
Bij een VOS-onderhoudsbeurt wordt uw Suzuki op meer dan 30 punten gecontroleerd. Standaard wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto en het aantal gereden kilometers geeft VOS exact aan wanneer welke andere werkzaamheden nodig zijn. In overleg met onze werkplaatsreceptionist kunt u bekijken wat er moet gebeuren. Aan eventuele, aanvullende werkzaamheden zijn natuurlijk wel extra kosten verbonden. Met VOS krijgt uw auto altijd exact het onderhoud dat op dát moment nodig is. U betaalt nooit te veel, en zo bent u aan het eind van de rit altijd het voordeliger uit. Slimmer kan niet!

 

Suzuki Mobiliteit Service na iedere VOS-onderhoudsbeurt

Na iedere VOS-onderhoudsbeurt krijgt u Suzuki Mobiliteit Service. Zeven dagen per week, 24 uur per dag staat de Suzuki Mobiliteit Service voor u klaar om u in geval van pech weer snel op weg te helpen. Wij verlengen de Mobiliteit Service - na uitvoering van de VOS-onderhoudsbeurt en de noodzakelijke reparaties om uw mobiliteit te kunnen garanderen - steeds weer met één jaar of maximaal 15.000 kilometer. Omdat u geen andere hulpdienst nodig heeft, bespaart u jaarlijks een aanzienlijk bedrag en bent u dus voordeliger uit.

Maak online een afspraak voor een onderhoudsbeurt

Contactgegevens

Citam Arnhem BV

Hazenkamp 70
6836 BA Arnhem


T: 026 320 33 55
E: info@citam.nl
 
© 2018, Citam BV   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   website: Megelink / Partners / BV