Ruitreparaties

Sterretje in de voorruit

Ruitreparaties - Suzuki Citam ArnhemWie kent het niet, een sterretje in de voorruit. Kleine sterretjes kunnen uitscheuren tot flinke barsten waardoor uw hele voorruit vervangen moet worden met alle kosten van dien. Om dit voor te zijn, kunt u het sterretje het beste zo snel mogelijk laten repareren. Wij bij Citam doen dat graag voor u.

 

Eerst wordt het vocht en de verontreiniging uit de beschadiging verwijderd met een vacuümklok en daarna wordt de beschadiging geïnjecteerd met een heldere hars. Die hars laten we uitharden met een UV-lamp. Uw ruit wordt hierdoor weer zo goed als nieuw.

 

Ruitreparaties en verzekeringen

De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden deze reparatie volledig. Wij handelen de kosten direct met uw verzekeringsmaatschappij af zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

 

Ruit vervangen

Een nieuwe autoruit; zo geregeld! Soms is een barst zo groot dat de hele ruit vervangen moet worden. Strikt noodzakelijk, wilt u nog veilig de weg op. Een ingrijpende gebeurtenis, maar een fluitje van een cent voor de experts in de werkplaats van Citam. Voor het inzetten van een nieuwe autoruit na scheurvorming draaien zij hun hand niet om. U kunt ervan uitgaan dat uw ruit op de juiste manier vervangen wordt en u snel weer veilig op weg bent.

 

Maak vandaag nog een afspraak met onze werkplaats. Dit kunt u telefonisch doen, of u kunt een online werkplaatsafspraak maken.

Maak online een werkplaatsafspraak

Contactgegevens

Citam Arnhem BV

Hazenkamp 70
6836 BA Arnhem


T: 026 320 33 55
E: info@citam.nl
 
© 2018, Citam BV   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   website: Megelink / Partners / BV