Schadeherstel

Schadeherstel

Schade? Maak een afspraak bij ons!

Schadeherstel aan uw Suzuki bij Citam ArnhemEen paaltje over het hoofd gezien? De stoeprand lager ingeschat? Schade aan uw kostbare bezit is nooit leuk. Wij zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk en onzichtbaar voor u wordt gerepareerd. Na het schadeherstel is uw auto weer als nieuw! Voor kleine schades, zoals een kras, een kleine deuk of een schaafplek op uw bumperhoek zijn speciale methodes van schadeherstel ontwikkeld, zoals Spot Repair. Zeker als u deze beschadigingen niet wilt opgeven aan uw verzekering, bieden deze manieren van herstel en reparatie een betaalbaar alternatief.

Houdt bij schade aan uw auto ook de inruilwaarde in gedachte: zonder schade is uw auto nu eenmaal meer waard dan met schade.

 

Suzuki-merkgarantie

Herstel van schade door onze werkplaats geeft u maximale zekerheid, want wij bieden u Suzuki-merkgarantie. Deze garantie betreft niet alleen het herstel van de schade, maar ook het complete proces. Uiteraard nemen wij alle administratie van het schadeherstel, u graag uit handen. En als u daar prijs op stelt, zorgen wij voor een vervangende auto. Zo blijft u mobiel in de periode tussen de aanrijding en het herstel. Met Suzuki-merkgarantie op schadeherstel wordt uw auto gerepareerd volgens de strenge richtlijnen die zijn opgesteld door de Nederlandse Suzuki-importeur B.V. NIMAG en de fabrikant van Suzuki. Zo bent u zeker van gekwalificeerd schadeherstel en het gebruik van uitsluitend originele Suzuki-onderdelen.

 

De experts in onze werkplaats in Arnhem zien erop toe dat airbags, gordelspanners en andere specialistische onderdelen exact volgens de fabrieksspecificaties worden vervangen. Deze onderdelen zijn namelijk van vitaal belang voor de veiligheidsconstructie van uw auto.

 

Citam, Arnhem garandeert correct en voordelig schadeherstel. Bovendien blijft de fabrieksgarantie van uw Suzuki na herstel onverminderd van kracht!

Maak online een afspraak voor schadeherstel

Contactgegevens

Citam Arnhem BV

Hazenkamp 70
6836 BA Arnhem


T: 026 320 33 55
E: info@citam.nl
 
© 2018, Citam BV   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   website: Megelink / Partners / BV